Muhammad Shahril's FotoPage

By: Ariel Zeck

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Monday, 1-Nov-2010 05:59 Email | Share | | Bookmark
gambar2 yang di ambil sewaktu tension...huhu

 
 
 
View all 4 photos...


Tuesday, 24-Aug-2010 07:52 Email | Share | | Bookmark
jumpa family n jejalan!!!

nur arifah humaira...
haziq...
 


Thursday, 19-Aug-2010 04:26 Email | Share | | Bookmark

hot dog yg menyelerakan...
terung yg best...
ikan siakap yg mahal...
View all 5 photos...


Wednesday, 28-Jul-2010 06:04 Email | Share | | Bookmark
Team Building Camp Convo 45th at Desaru

my classmate...die jd model jap..huhu
mana pak cik bas ni...
sempat tido lg ni...
View all 44 photos...
beberapa gambar dari camp yang berlangsung di desaru...tak berapa banyak gambar yang agak cantik...tapi saja nak share pengalaman jadi kameraman selama 1 hari...enjoy!!


Friday, 23-Jul-2010 06:31 Email | Share | | Bookmark
First experience with DSLR...

Canon EOS 5D, 1/12,F/6.4, ISO-1000
Canon EOS 5D, 1/12, F/6.4, ISO-1000
Canon EOS 5D, 1/12, F/6.4, ISO-1000
View all 4 photos...
gambar2 yg aku upload ni adalah gambar2 pertama yang aku tangkap sewaktu guna kamera Canon 50D n MARK III hak milik kerajaan..sekarang ni aku dah beli kamera sendiri dah...yang murah je...Canon 1000D...aku ni budak baru belajar,so please advice me k!!thanx...=)


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net